✔ Fragt fra 29 DKK ✔ Fri fragt over 499 DKK ✔ Levering 1-2 dage

RETURNERING OG REKLAMATIONSRET

RETURNERING

DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET HOS PHILOU.DK. DU KAN IKKE FORTRYDE ET KØB VED BLOT AT UNDLADE AT AFHENTE DIN PAKKE ELLER NÆGTE AT MODTAGE DEN. 

FORTRYDELSESRETTEN ER KUN GÆLDENDE SÅFREMT VAREN ER I SIN ORIGINALE EMBALLAGE, MED MÆRKE I OG I UBRUGT STAND. DE RETURNEREDE VARER MÅ DERFOR IKKE HAVE TEGN PÅ SLID, PLETTER ELLER SKADER. HERUNDER GÆLDER OGSÅ LUGTGENER FRA UDEFRAKOMMENDE TING SOM FX. RØG OG PARFUME. SÅFREMT VAREN ER BRUGT KAN DEN STADIG RETURNERES, MEN DET FULDE BELØB MÅ IKKE FORVENTES AT BLIVE BETALT TILBAGE. EN VARE ER KUN BRUGT HVIS DEN BRUGES UDOVER, HVAD DER SVARER TIL AT PRØVE VAREN I EN FYSISK FORRETNING.

DU ER NATURLIGVIS ALTID VELKOMMEN TIL AT PAKKE VAREN UD OG PRØVE DEN. SÅ LÆNGE VARENS VÆRDI IKKE BLIVER FORRINGET. MÆRKER, TAGS OG EMBALLAGE ANSES SOM EN DEL AF VAREN OG ER DERFOR VIGTIGT DET ER INTAKT, DA DET ER EN DEL AF VARENS VÆRDI. EN EVENTUEL VÆRDIFORRINGELSE VUDERES ALENE AF PHILOU.DK.

DET ER DIG SOM KUNDE DER HÆFTER FOR DEN VARE DU SENDER RETUR. DU HÆFTER FOR EVENTUELLE SKADER OG BORTKOMST UNDER FRAGTEN. VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV ELLER VARER SENDT UDEN OMDELING. VI TILBAGEBETALER DET BELØB SOM DU HAR HANDLET FOR INKLUSIV VORES FORSENDELSESOMKOSTNINGER.

SÅFREMT PAKKEN IKKE AFHENTES INDENFOR HENLIGGELSEFRISTEN ELLER NÆGTER MAN MODTAGELSE PÅLÆGGES RETURPORTO SAMT ET ADMINISTRATIONS GEBYR PÅ 75 KR.

FORSENDELSES OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED RETURNERING AF VARER, PÅHVILER DIG SOM KØBER. ALLE PRODUKTER DER RETURNERES TIL PHILOU.DK SKAL VÆRE FORSVARLIGT INDPAKKET OG SKAL SENDES TIL NEDENSTÅENDE ADRESSE :

ATT: Philou.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark

HUSK AT SEND EN EMAIL MED ORDRENR. TIL KUNDESERVICE@PHILOU.DK, NÅR DU RETURNERER.

MÆRK PAKKEN RETUR OG VEDLÆG ORIGINAL KVITTERING MED AFMÆRKNING VED DEN/DE VARE/VARER, DU ØNSKER AT RETURNERE. 

NÅR VI HAR MODTAGET DIN VARER OG GODKENDT RETURNERINGEN VIL VI HURTIGST MULIGT TILBAGEFØRE BELØBET TIL DIN KONTO. VI TILBAGEFØRER KUN TIL DET KREDITKORT, SOM VAREN ER BLEVET KØBT MED. DETTE GØR VI FÅR AT UNDGÅ BRUG AF STJÅLE KREDITKORT.

 


REKLAMATIONSRET

 

SKULLE DET MOD FORVENTNING SKE AT DER ER FEJL ELLER MANGLER VED DIN VARE SOM GØR AT DU HAR BRUG FOR REPERATION ELLER OMBYTNING AF DIN VARE, MÅ DU ENDELIG KONTAKTE OS PÅ KUNDESERVICE@PHILOU.DK. SEND GERNE EN BESKRIVELSE AF PROBLEMET, SÅ VI TYDELIGT KAN SE FEJLEN.

VI BEDER DIG VENLIGST REKLAMERE INDENFOR RIMELIG TID, EFTER DU HAR KONSTATERET FEJL ELLER MANGLER VED DIN VARE. KØBELOVENS MANGELREGLER FINDER ANDVENDELSE HER. NÅR DU HAR HANDLET HOS OS HAR DU 24 MÅNEDERS REKLAMATIONSRET.

SÅFREMT REKLAMATIONEN ER BERRETTIGET, ER DET MEGET VIGTIGT FOR OS, AT VI SAMMEN FINDER EN LØSNING, SOM DU BLIVER TILFREDS MED. DET KAN VÆRE REPERATION, OMBYTNING, AFSLAG I PRISEN ELLER SELVFØLGELIG PENGENE RETUR.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT PERLER, GLIMMER, PYNTESYGNINGER OG ANDET PYNT SKAL BEHANDLES MED OMHU VED BRUG OG VED VASK. ELLERS ER DISSE IKKE REKLAMATIONSBERRETTIGET.

SÅFREMT VAREN SKAL RETURNERES SKAL DEN SENDES I FORSVARLIG EMBALLAGE TIL :

ATT: Philou.dk

Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark


VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV ELLER PAKKER SENDT UDEN OMDELING. VI REFUNDERER RIMELIGE FORSENDELSESOMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED EN REKLAMATION.