✔ Fragt fra 29 DKK ✔ Fri fragt over 499 DKK ✔ Levering 1-2 dage

HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Nedenstående handels- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Philou.dk ApS.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Philou.dk ApS
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Philou.dk ApS

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Philou.dk ApS' side, er denne af vejledende art. Philou.dk ApS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Philou.dk ApSanses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS eller DAO. Leveringstid 1-2 dage. 

Risikoen for varer købt af Philou.dk ApS overgår til dig, som forbruger, på leveringstidspunktet.

Reklamation - Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Philou.dk ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Philou.dk ApS på mail: kundeservice@philou.dk

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Philou.dk ApS har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling - I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Kreditkort. Alle priser hos Philou.dk ApS - på web-adressen http://www.philou.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret - Philou.dk ApS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.